DANVA
Login / min side

Nyheder

DDV

Registreringsvejledninger Danvand 2.0 og Dandas 3.0

4. december 2016 - af- Lars Gadegaard

Det er planen at DANVA den 6. dec. 2016  frigiver Danvand 2.0 og Dandas 3.0 med tilhørende moduler.

Det er rigtig dejligt at vi kan lægge 3 års arbejde bag os og se frem til at applikationshusene understøtter de nye modeller i deres løsninger til gavn for branchen.

 

DANVA sætter nu fokus på udarbejdelsen af registreringsvejledninger for de nye modeller. Registreringsvejledningerne er vigtige med henblik på at skabe en fælles forståelse af, hvorledes de indeholdte modelbegreber bør registreres.

 

Registreringsvejledningerne skal bidrage til at sikre én mere ensrettet registrering på tværs af forsyningerne, hvilket f.eks. smidiggør udveksling af data mellem forsyning og rådgiver.

 

DANVA afholder et opstartsmøde for forsyninger, applikationshuse og rådgivere, hvor vi skal definere rammerne for vores arbejde med registreringsvejledningerne herunder:

  • I hvilket omfang skal vi tage udgangspunkt i de eksisterende registreringsvejledninger fra Danvand 1.1 og Dandas 2.6?
  • Hvilke registreringsvejledninger ligger vi hver især inden med, som vi kan tage udgangspunkt i?
  • Vi skal identificere og prioritere de registreringsvejledninger som vi finder det vigtigst at få udarbejdet i første omgang
  • Arbejdsform skal afstemmes
  • Det videre arbejde

 

Vi håber at du har lyst til at give en hånd med i dette vigtige arbejde, idet vi ønsker at basere arbejdet på dine erfaringer med ledningsregistrering.

 

Du er meget velkommen til at deltage selv om du ikke har deltaget i det tidligere modelarbejde. Vi introducerer dig gerne til modelarbejdet og modellerne i det hele taget.

 

Hvis du ønsker at deltage bedes du kontakte Lars Gadegaard (lgc@danva.dk)